over mij

Ik ben Hendrika van Delden en woon in Drachten. Ik ben getrouwd met Edzard en moeder van een meid van 15 en twee jongens van 13.

Van 2001 tot en met 2017 ben ik werkzaam geweest als leerkracht Basisonderwijs.  In 2014 heb ik de cursus Kindercoach gevolgd. Daarnaast heb ik 3 jaren van de Evangelische Toerusting School gedaan en verdiep ik me graag in zaken rondom opvoeding, geloofsopvoeding en alles wat met ‘kind en kerk’ te maken heeft.

Kinderwerk is mijn passie en sinds september 2017 is dat mijn werk bij Vrije Baptisten Gemeente Nehemia in Dokkum. Ook mag ik sinds april’21 mijn steentje bijdragen bij VBG Bethel, Drachten.

Graag zet ik mij, samen met een prachtig team van kinderwerkers in, om met de kinderen mee te gaan op avontuur. Een avontuur waarbij we Jezus en God de Vader leren kennen en leren hoe we ons geloof praktisch kunnen maken in het dagelijks leven. Daarnaast mag ik workshops geven via ‘Geefmaardoor’. Ook ben ik trainer ‘Maak ze sterk’; Een cursus ontwikkeld door ‘Raise Up’ met als doel om met een frisse blik en nieuwe ideeën te werken aan de weerbaarheid van je kind(eren).

Ik ben opgegroeid in een warm gezin. Mijn ouders hebben mij opgevoed vanuit een christelijke levensovertuiging. Het meest kostbare voor mij is om te weten en te ervaren dat God van mij houdt en voor mij zorgt. Hij geeft liefde. Ik mag het doorgeven.