workshop samenwerken aan gezinstijd

Investeer in de toekomst. Investeer in de volgende generatie.

Voor wie is de workshop ‘gezinsmomenten’ bedoeld?

  • (gast)ouders
  • grootouders die met hun kleinkinderen het geloof willen delen
  • kinderwerkers

Voor ‘samenwerken aan gezinstijd’ bestaat geen kant-en-klaar oplossing. Daarom gaan we tijdens de avond op zoek naar wat past bij jouw eigen gezin: jullie situatie, de interesses van kind en ouder, met aansluiting bij de (leeftijds)verschillen binnen het gezin.

De avond is praktisch, afwisselend, interactief en heeft als hoofddoel: investeren in je gezin door geloof en opvoeding met de Bijbel als uitgangspunt. Na de workshop kun je zelf gezinsmomenten maken die aansluiten bij de gezinsleden.

Ook vertel ik over (het belang van) geloofsopvoeding. Dit stukje theorie wordt afgewisseld met interactieve momenten. Door middel van stemkastjes kunnen deelnemers anoniem hun mening geven. Op die manier is er grote betrokkenheid en kan ik inspelen op dat wat nodig is. Natuurlijk zijn er genoeg boeken en websites met ideeën over geloofsopvoeding. De kracht van deze workshop is dat ouders leren kijken naar hun eigen gezin:  Waar sta ik als ouder? Wat wil ik mijn kind(eren) meegeven? Wat spreekt ons allemaal aan? Je maakt gebruik van bestaande bronnen en leert het aan te passen voor je eigen gezin. Op deze manier maak je kinderen enthousiast. Als hun hart ergens voor open staat kan er gezaaid worden.

Kortom: praktisch, afwisselend, interactief en doelgericht.

Bekijk mijn promofilm voor meer informatie:

Wil je meer informatie, mail dan naar info@geefmaardoor.nl

De kosten voor de workshop zijn 150 euro exclusief BTW. Om goed in te kunnen spelen op de groep is er ruimte voor 30 deelnemers per workshop. Natuurlijk kan de workshop meerdere keren gegeven worden. Neem dan contact op voor een aangepast tarief.